Rekkverk innendørs

Et rekkverk har som hovedoppgave å ivareta sikkerhet og hindre fall. Ved å bruke et rekkverk av glass, er sikkerheten ivaretatt, samtidig som det kan slippe lys inn eller bevare utsikten. Glassrekkverk kan benyttes i trapper, balkonger eller ved nivåforskjeller der det er påkrevet en rekkverksløsning. Ved å benytte forskjellige typer glass, kan du enkelt beholde utsikten en vei, samtidig som innsynet fra gate eller naboer kan begrenses.

Et glassrekkverk kan festes på flere forskjellige måter. Det kan settes opp som tradisjonelt stolperekkverk eller rammes inn i enten stål eller treverk. Glassrekkverket kan punktfestes med bolter. Det er også mulig å feste glassrekkverket i en skinne på gulvnivå, slik at det kun er glass, og ingen stolper eller håndløper som hindrer utsikten.

Adresse: Trælleborgodden 10, 3112 TØNSBERG - Telefon: 33 30 09 60 - Fax: 33 30 09 51 - E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.