Sandblåst glass

Sandblåsing av glass er en teknikk som er brukt i mange år. Glasset kan mattes ned for enten tekst eller et motiv, eller det kan blåses i flere dybder så motivet får mer liv. Det kan være enkle eller avanserte motiver. Sender du oss et motiv, kan vi digitalisere dette og blåse ditt eget bilde på glasset.

Hvis du velger å sandblåse et speil, kan det gjøres på begge sider av speilet. Blåser vi bort speilbelegget vil du få et matt motiv, en tekst eller bare en ramme rundt speilet, uten at det bryter den blanke overflaten. Sandblåser vi på forsiden, vil teksten eller motivet speile seg og det blir en fin effekt. Det kan lett sette seg smuss i den matte overflaten når vi sandblåser på forsiden av glasset.

Tykke glass med sandblåste tekster og logoer er fine premier eller trofeer for jubilanter eller vinnere av en konkurranse. (MGP, Gullfisken)

Adresse: Trælleborgodden 10, 3112 TØNSBERG - Telefon: 33 30 09 60 - Fax: 33 30 09 51 - E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.